ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

MADO

maras_site

MARAS

μια μοναδική, αυθεντική γευστική εμπειρία παγωτού…

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ>>

kunefeNEW

ΚΙΟΥΝΕΦΕ, ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ!

Συνδυάστε το µε παγωτό Maras για ακόµα µεγαλύτερη απόλαυση!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ>>

cinnamon salep

ΣΑΛΕΠΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ

γνωστό για τις θερµαντικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ>>

 • dondurma
  Γλυκά
 • mado stand triple
  Παγωτό Maras
 • mado rofimata
  Ροφήματα
 • mado plate
  Πίτες
 • mado plate fork knife
  Αλμυρά
 • mado salep
  Τσάι - Σαλέπι

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

spica leaf

Το 1965 ανοίγει το πρώτο εργοστάσιο πάγου που φέρνει μια πραγματική επανάσταση στην παραγωγή παγωτού! Η παραγωγή αυξάνεται σημαντικά, τα παγωτό μπορεί να διατηρηθεί ακόμα περισσότερο και η δεύτερη γενιά της οικογένειας MADO διευρύνει το κατάστημα της!

Το 1983 η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η αγορά σύγχρονων μηχανών επιτρέπουν στην MADO να παράγει 200 κιλά παγωτού την μέρα, με 12 άτομα προσωπικό σε ένα χώρο 300τμ. Η χρήση αυτοκινήτων για την μεταφορά τους επιτρέπει να διευρυνθούν στις γύρω περιοχές και εισάγεται για πρώτη φορά και το παγωτό σε χωνάκι!

Το 1989 πραγματοποιείται η πραγματική επανάσταση της εταιρείας, αφού μεταφέρετε σε ιδιόκτητο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ξεκινάει η λειτουργία ιδιόκτητου εργοστασίου γάλακτος. Η εταιρεία πλέον έχει σύγχρονη παραγωγή, παράγει το δικό της γάλα και έχει δικιές της φυτείες ορχιδέας για την παραγωγή σαλεπιού! Το μόνο που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι η παραδοσιακή συνταγή του παγωτού και η φυσική αυθεντική του γεύση κληρονομιά του παππού! Σήμερα παράγονται 120 τόνοι παγωτού την ημέρα, ακολουθούνται σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας και λειτουργεί τμήμα έρευνας!

Το 1992 ανοίγει το πρώτο κατάστημα MADO στην Κωνσταντινούπολη και αποτελεί τον πρώτο κρίκο μιας μεγάλης αλυσίδας σύγχρονων καταστημάτων που αναπτύσσετε διαρκώς. Οι άνθρωποι  πλέον απολαμβάνουν το παραδοσιακό αυθεντικό παγωτό Maras αλλά και όλα τα υπέροχα γλυκά και ροφήματα της MADO στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τις ΗΠΑ, το Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, το Ιράκ, το Κατάρ, το Ντουμπάι, τη Ρωσία, τη Βουλγαρία και την Σαουδική Αραβία.

Η MADO συναντά τους καταναλωτές σε 100δες σημεία λιανικής πώλησης, έχει πάνω από 4.000 εργαζομένους και το 2002 βραβεύτηκε ως  Best Practice Award Franchising system της Τουρκίας.

Η ανάπτυξη της MADO στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πουθενά αλλού εκτός από την Θεσσαλονίκη! Μια πόλη με παράδοση στο ποιοτικό, αυθεντικό γλυκό με ανθρώπους που ξέρουν να ξεχωρίζουν τις γεύσεις και να ταξιδεύουν με αυτές στον χρόνο!

Το πρώτο κατάστημα ξεκινάει στην πλατεία Ελευθερίας (Ελ. Βενιζέλου 8) ενώ ετοιμάζετε το δεύτερο στην λεωφόρο Νίκης, ένα ζαχαροπλαστείο «κόσμημα» που θα σερβίρει από πρωινό έως βραδινό, θα μπορείτε να θαυμάσετε την Ανατολή και την Δύση του ηλίου παρέα με τα πιο ποιοτικά εκλεκτά εδέσματα και ροφήματα.

windmill